Comú, distriedició antagonista des de La Plana


Companys/es de Comú ens han fet saber de l'existència del seu zine "Comuzine", en el qual han dedicat el número #1 al moviment de les dones en el món alternatiu de la música (recull d'entrevistes a diferents xiques vinculades a grups de música, col·lectius, publicacions, moviment riot grrrl, queercore,...).

Queden poques còpies en paper que les podeu aconseguir a la distri de Comú per 2 euros (+0.70 si voleu que vos les manen per correu), o bé descarregar-lo des de mediafire en format .pdf a la següent adreça:  Des d'ací moltes gràcies a la gent de Comú.

---------------------------------------------------------------------------------------COMÚ és un projecte de distribució, edició i contrainformació que ve funcionant des de l'any 1993 a Castelló de La Plana. La finalitat del col..lectiu és servir de port de distribució del material editat per altres col..lectius, editorials, distris, segells i organitzacions que queden al marge de plantejaments mercantilistes i que ho fan des d'una òptica autònoma, antiautoriataria i no sexista. La distri treballa per mantenir un espai estable de suport a col..lectius transformadors de base. Creiem en la importància del treball i la responsabilitat local amb un esguard enfocat globalment. Des de Comú treballem també en l'edició de material escrit i musical des d'un plantejament explícitament compromés, invertint i prioritzant esforços amb col..lectius propers. 

Si et passes pel nostre local o visites el nostre catàleg, trobaràs llibres, música, revistes i altres materials que transmeten opcions socials i/o culturals al marge de les hegemòniques. 

::DISTRI COMÚ | CASAL POPULAR DE CASTELLÓ:: 
apartat de correus 249 · 12080 castelló (la plana) 

0 comentarios:

expressa't...