Fusa Activa com a eina

El perquè de tot plegat.

Soroll Uterí (ara Fusa Activa) és un bloc que naix amb l'objectiu de donar a conéixer projectes entorn a la música (festivals, programes de ràdio, grups de música, etc) on les dones participen activament.


Principalment enfocat a tot allò que visibilitze a la dona a l'espai públic i tinga un discurs social crític.


Cada vegada hi han més grups de música formats per dones, això va creant models socials i referents per a properes generacions. L'heterogeneïtat a qualsevol camp sempre és més positiva, crear noves visions on totes les parts puguen expressar-se.


Crec que les dones hem de dir moltes coses encara i concienciar, o és que estàs encantada/t amb este nostro sistema patriarcal-capitalista en el que vivim? Passa el temps i encara n'hi han molts draps bruts mentals que netejar.


Vaig pensar en fer esta difusió a partir d'un dia que vam tocar a unes jornades feministes (A contracuerpo) i les organitzadores (Hysteria Colectiva) que volien que tocaren grups de música on les components foren dones o mixtos, no coneixien gairebé cap banda.


"Hi han molts espais públics on la majoria visible continua siguent masculina, un d'estos espais és la música i és per això que tenim la iniciativa de fer difusió d'aquells projectes on les dones participen, fer-les visibles, escoltar-les. Més encara d'aquelles que ténen un missatge feminista i antipatriarcal a transmetre. Benvingudes Benvinguts!"


Pren la iniciativa, Do it yourself!

Llista de grups de música: http://sorolluteri.blogspot.com.es/p/grups-mixtos-i-100-femenins.html 
Tauler d'anuncis: http://sorolluteri.blogspot.com.es/p/tauler-danuncis.html
Contacte: http://sorolluteri.blogspot.com.es/p/contacte.html

2 comentaris:

 1. Anònim3/11/2011

  http://www.myspace.com/bkcmadrid

  http://www.masquepalabras.org/bkc/canciones/artemayor.mp3

  temazo de ellas :)

  ResponElimina
 2. Hola! gracias por la recomendación, no las conocía.
  salud!!!

  ResponElimina

expressa't...