Festa Major Reivindicativa St. Andreu -BARNA-

Del 25 de Novembre al 7 de Desembre te lloc la Festa Major Reivindicativa de St. Andreu (Barcelona), durant la qual hi haurà un concert el dia 5 de rap combatiu en clau femenina: Fem Rap! 

5/12/11 - CONCERT FEM-RAP!
21.30h a 03.30h | Jardinets Can Fabra
Rap femení combatiu amb:
MC's: Clara Soul Music, Dhana, Alyta, Atina, Zeidah
Batalla - micro obert a noies MC's
i PD's: PD CHES


Ací vos deixe alguns vídeos que he trobat:

DHANAALYTAZEIDAH
També el passat 30 de Novembre i durant aquestes festes reivindicatives, hi hagué una xerrada - debat sobre "Feminisme i moviments socials" baix el nom "On és la poció màgica?".

El feminisme en els moviments socials.

Estem buscant la poció màgica per resoldre els problemes que les feministes trobem el dia a dia dins els moviments socials, per això vam veure bé trobar-nos el proper 30 de novembre per situar les nostres lluites formals o informals dins aquest marc, per visibilitzar les accions concretes que es duen a terme, els canvis que aporten, etc.
Explicar la necessitat d’espais feministes en aquest context, posar en comú les resistències, dificultats i bones experiències viscudes, compartir estratègies i una bona estona al CSO La Gordíssima.
És el primer acte que es fa conjuntament entre Festes Alternatives i la Festa Major Reivindicativa, espais des d’on hi participarem algunes de nosaltres tot i que hi seran també gent del mateix centre social o el grup de dones feministes de sant Andreu a qui hem convidat així com les Feministes Indignades de Barcelona per ampliar una mica el ventall d’opinions.
El format és d’una xerrada mixta on en primer lloc es presentaran els grups i després farem debat i torn obert de paraules.
Tot això (el debat) al CSO La Gordíssima c/Pons i Gallarza, 10 <m> L1 - St Andreu  

0 comentarios:

expressa't...