Fem una col.labo?

col.labo
Hola, hui parlarem d'un nou projecte col.laboratiu musical (mig experimental) que es fa dir COL·LABO i on esteu totes (les persones) i tots (els éssers humans) convidades a participar.

Què és el grup Col·labo? es tracta de formar un col.lectiu mitjançant el qual generar projectes musicals (i pel que he vist també de vídeo), sense importar l'estil, llengua, etc.

Com funciona? Algú proposa fer una cançó i entre altra gent que participa es parla sobre què pot i vol aportar a la mateixa. Algunes posen instruments, altres aporten lletres, veus, material per a gravar, vídeo, etc.

Això està molt bé però... per internet? "El projecte va molt a poc a poc" em comenta un dels membres generadors d'esta idea, "hi ha gent que em passa coses gravades a sa casa i en altra gent quedem i els grave jo". Que quede clar "no és un projecte professional per a traure un disc i fer concerts", encara està a un procés embrionari però ja comença a caminar.

Llavors... és rollo obert que entra i ix gent, sense compromís temporal podriem dir? "Realment no hi han membres, simplement col·laboradors, ningú signa res"

Extret de converses d'eixes que tens al facebook!

Col.labo, la història

"El col·lectiu es defineix com “un conjunt d’amics que fan coses junts”. Bàsicament fan “música/so” amb material enregistrat/creat per ells, i altres sintètics, com ara ritmes o efectes electrònics. GDM, FRIBO, Kade Zeta o La Maestra Erica entra altres, son gent que ha participat al projecte. Tot i que el nombre de persones va creixent, la manca d’un planter “sòlid” fa que els resultats tarden molt de temps en vore la llum. Així, les “cançons” que van sortint es gravaren en molta antelació."

Extret de la web del Col·labo: http://lacremetaarreu.net


Enllaços:

Per a més info posa't en contacte. 
FEM UNA COL.LABO?? colabogrup@gmail.com

0 comentarios:

expressa't...