Frenopàtic Radio Show (4)

El nostre company, el Sr Crustaci, torna a les ones inaugurant la 7a temporada (que es diu ràpid) del Frenopàtic Radio Show, a Ràdio Celrà. I vos convida amb estes paraules:


Us convido a que el dimecres 3 d'Octubre a partir de les 19h us connecteu online per escoltar la nova temporada de El Frenopàtic Radioshow. Encetarem la 7a temporada, amb ganes de continuar donant cultura musical underground al personal.
Per l'especial #183 "Poland Female Singers in Punk Hardcore Bands"  us he preparat una primera selecció de bandes de Polònia on militen fèmines en grups de Punk / Hardcore i variants. Un país que sempre m'ha encuriosit el seu idioma matern a l'hora de cantar punk, i un país on les fèmines estan molt involucrades en el moviment punk. També recordar segells que han difós aquesta música treien al mercat vinils, k-7 o cd's, com ara Trująca Fala, Nikt Nic Nie Wie, Pasażer, entre d'altres, així com un segell / col·lectiu centrat en donar a conèixer el treball de les fèmines en el punk,Emancypunx Records. Per la xarxa, corren bons blogs i alguna pàgina web que ajuden a trobar informació de tot això. Dimecres en parlarem.

Apa, a veure si connecteu les vostres orelles als altaveus frenopàtics!!

http://radio.celra.cat/player/player.php

Salutacions Frenopàtiques!!

Sr. Crustaci

PD: Si algú té ganes de col·laborar amb algun especial, que m'escrigui!!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Volvemos!! (CAST)

Os invito a que el miércoles 3 de Octubre a partir de las 19h os conectéis online para escuchar la nueva temporada de El Frenpàtic Radioshow. Empezaremos la 7a temporada, con ganas de continuar dando cultura musical underground al personal.
Para el especial #183 "Poland Female Singers in Punk Hardcore Bands" os he preparado una primera selección de bandas de Polonia donde militan feminas en grupos de Punk / Hardcore y variantes. Un país que siempre me ha parecido curioso su idioma materno a la hora de cantar punk, y un país donde las feminas estan muy involucradas en el movimiento punk. También recordar sellos que han difundido esta música sacando al mercado vinilos, k-7 o cd's, como són Trująca Fala, Nikt Nic Nie Wie, Pasażer, entre otros, así com el sell / colectivo centrado en dar a concer el trabajo de las feminas en el punk, Emancypunx Records. Por Internet, corren buenos blogs y alguna pagina web que ayudan a encontrar información de todo esto. El miércoles hablaremos de ello.

Alé, a ver si conectáis vuestras orejas a los altavoces frenopaticos!!

http://radio.celra.cat/player/player.php

Salutacions Frenopàtiques!!

Sr. Crustaci

PD: si alguien tiene ganas de colaborar con algun especial, que me escriba!!

Tot això, DIMECRES 3 D'OCTUBRE A PARTIR DE LE 19HRS PER INTERNET. Connecteu-vos-hi!!!
Esdeveniment a facebook: https://www.facebook.com/events/468039279902902/

0 comentarios:

expressa't...