#Prenemlescenari


#prenemlescenari


La Trobada 'Prenem l'escenari' que vam organitzar el passat mes de març a la ciutat de València, va deixar algunes ments pensatives. 'Volem més dones als espais musicals, en bandes, grups de música,...' què podem fer? 

Algunes de nosaltres vam participar en la Jam, i així va ser com va sorgir la idea d'emprendre un projecte pràctic. Reunir-nos per a tocar, una cosa tan senzilla i que pot esdevindre en una iniciativa d'apoderament personal i col·lectiu. Les 'Jams' les fem en diferents llocs una volta cada 15 dies (a València i a altres pobles), es tracta doncs de motivar a totes aquelles que vulguen eixir a compartir la seua música, o a aprendre a tocar amb més persones. També per a les que tinguen experiència. Creem sororitat a través de la música.

Ens organitzem dins d'aquest grup de facebook, i per missatgeria instantània: 

Per a més informació envieu un missatge a fusaactiva@gmail.com 

Com diuen Mafalda: 'Contra la falocracia musical compartamos el escenario'
CAST//

La Trobada 'Prenem l'escenari' que organizamos el pasado mes de marzo en la ciudad de Valencia, dejó algunas mentes pensativas. 'Queremos más mujeres en los espacios musicales, en bandas, grupos de música,...' ¿qué podemos hacer?

Algunas de nosotras participamos en la Jam y así es como surgió la idea de emprender un proyecto práctico. Reunirnos para tocar, una cosa tan sencilla y que puede convertirse en una inidiativa de empoderamiento personal y colectivo.

Las 'Jams' las hacemos en diferentes lugares una vez cada 15 días (en Valencia y en otros pueblos), se trata de motivar a todas aquellas que quieran salir a compartir su música, o a aprender a tocar con más personas. También para las que tengan experiencia. Creemos sororidad a través de la música.

Nos organizamos dentro de este grupo de facebook y por mensajería instantánea:
https://www.facebook.com/groups/prenemlescenari/

Para más información enviad un mensaje a fusaactiva@gmail.com


0 comentarios:

expressa't...