Convocatòria TREMENDA fest [Castelló]

Des del TREMENDA FEST de CASTELLÓ ens arriba la següent convocatòria de participació per al festival:
"Obrim la convocatòria per participar en el Tremenda 2015, festival que es celebrarà en febrer, el segon cap de setmana (divendres 6 i dissabte 7) amb activitats com: performances, exposicions, recitals, tallers, concerts, etc... Ho farem en diferents espais de Castelló, idealment tant públics com a privats: places, sales de concerts i centres socials.

Si vos agradaria proposar alguna activitat podeu escriure (abans del 20 de desembre de 2014) a tremenda@riseup.net amb un resum del que proposeu, el nº de persones que participarien, contacte (telèfon) i les necessitats tècniques de la proposta.

No podem oferir grans recompenses econòmiques, en el Tremenda Fem Fest ninguna cobra pel seu treball. Però som conscients que per a venir pot ser que necessiteu una ajuda. Comenteu què necessiteu (bitllet de bus, gasofa, allotjament, menjar, materials…) i mirarem com organitzar-nos.

QUÈ ÉS EL TREMENDA FEM FEST?
Partim de que la festa i la cultura que desitgem no la tindrem si no la produïm nosaltres. El Tremenda Fem Fest no és un col·lectiu, ni una associació. És un projecte de festival feminista i autogestionat que va en la línia de festivals com els Ladyfest, Femme Soroll FEST, Furor Uterí, MEFSST...

Ens hem juntat un grup de dones que desitgem crear alguna cosa així a Castelló. Coincidim en estar motivades per potenciar espais de festa feministes on les dones siguen protagonistes. En concret, fer una festa amb produccions anticomercials de dones. Volem divertir-nos, creant xarxes des de la rebel·lia enfront de la norma sexista, masculina i mercantilista del patriarcat."

Podeu trobar més info en: https://www.facebook.com/TremendaFemfest

0 comentarios:

expressa't...