2na Trobada Prenem l'escenari CONVOCATÒRIA

Foto per Radio Kalifato [Trobada prenem 2014]

Arran la "Trobada Prenem l'escenari” que es cel·lebrà l'any passat a Benimaclet, enguany un grup de dones estem ja començant a esbossar el que serà la segona edició. Volem reivindicar la presència de la dona al món de la música, essent conscients de com el patriarcat ens ofereix un entorn masculinitzat.

Per este motiu i tants altres,volem fer de la Trobada un esdeveniment horitzontal i inclusiu en el qual totes les interessades que  vulgueu participar, ens ho féreu saber. Des d'ara i fins al 17 de maig (inclòs) llancem una CONVOCATÒRIA OBERTA. La Trobada, en principi, tindrà lloc 19 i 20 de Juny al CSOA l'Horta de Benimaclet, València (encara per confirmar).

El que tenim en ment per el moment inclouria tallers, Jam/concerts, presentació de fanzines, sessió punxa-discos i debat. Podent ésser les propostes d'este caire o d'altre.

En quant a altres participacions (sobretot del tipus logístic) necessitaríem alguna col·laboració per a disseny (samarretes, etc. material per a l'autogestió). Per descomptat és benvinguda tota col·laboració durant les jornades.

En el tema econòmic la iniciativa ix de pressupost zero, totes les que hi participem ho fem de manera desinteressada, estem obertes a parlar-ne, i per supost, a assumir despeses bàsiques (menjar, allotjament, transport...).

Important: tipus d'activitat, número de persones que participen, pressupost, altres necessitats per a desenvolupar l'activitat (material, espais, etc).

Esperem amb il·lusió i sororitat la vostra participació. Escriviu-nos a: fusaactiva@gmail.com

Entre totes, tot. Salut.

Agraïm tota difusió #prenemlescenari #donesimusica


Assemblea Trobada Prenem l'escenari + Fusa Activa

0 comentarios:

expressa't...