Jam de dones 20 de Juny 2015 [Benimaclet]

Rita Rio and Her Orchestra

Volem repetir una activitat en concret que férem l'any passat a la jornada de Prenem l'escenari. Es tracta de la Jam de dones. L'any passat comptàrem amb la participació de Popen, i enguany esperem que moltes vos animeu a participar. És per això que no hem tancat res encara i que tenim una convocatòria oberta fins al 17 de Maig.

Per a participar a la Jam [serà el 20 de Juny al CSO L'Horta en horari de vesprada] i per a poder organitzar-nos en el temps i l'espai, ens agradaria que vos apuntàreu abans del 20 de Juny mitjançant este full de Google Drive---> https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MjvwW80ROj9KMRLRM7EwEtdNQA4-UfRbvz_O7Vofu2g/edit?usp=sharing 

*També podeu apuntar-vos el mateix dia de les jornades [2na Trobada Prenem l'escenari VLC 19 i 20 de Juny]

COM APUNTAR-VOS (3 opcions):

1ª// TINC UN GRUP, sóc solista, duet, etc.
Casella FORMACIÓ, on apunteu el nom de la formació, per exemple:

FORMACIÓ 1: CNIDARI

Baix, indiqueu qui hi participa amb el nom i l'instrument que toca cadascuna, per exemple:

A la casella d'Estil podeu indicar què toqueu o les cançons que fareu, a la casella d'observacions podeu indicar la vostra pàgina web, email de contacte, o qualsevol altra indicació.

2ª// NO TINC GRUP, vull participar amb altres:
Casella verda

Organitzarem les formacions el mateix dia. Què tocarem? El que isca de dins o acordem abans unes notes o línies a seguir.

3ª// Propose una cançó!
Casella solta.

 Si la vostra opció és proposar una o més cançons, podeu afegirles a la llista, o directament a una casella tot indicant el títol de la cançó, l'artista, i baix indicant qui hi participarà (proposem el tema si volem que ens acompanyen altres):

Poden ser temes proposats o vosaltres proposar una cançó.No tancarem la Jam a cap estil musical, no es pretén que les que participen siguen músiques professionals; volem que siga un exercici d'autoconfiança, d'aprenentatge, de compartir, de passar una bona estona, de prendre l'escenari i per damunt, de fer visible la dona als espais musicals.

Una Jam diferent. Trencant rols de gènere.

Hi haurà equip per a guitarra, baix, bateria, teclat i veus.


Per a més informació: fusaactiva@gmail.com

0 comentarios:

expressa't...