Comunicat en rebuig al grup Penetrazión Sorpressa

De: https://www.facebook.com/FusaActiva/posts/895785427176817

Comunicat en rebuig al grup Penetrazión Sorpressa

El programa de ràdio MATA A TU VIEJO organitza ESTE DISSABTE [11/07/2015] un concert a Cheste / Xest (València), a la sala La Carabassa, on participa el grup Penetrazion Sorpressa, junt a Presas del Produkto, La repolla, Kostramorfosis i Transpotín y la Boletobanda.
El contingut de les seues lletres inclou fer humor de violacions cap a les dones, i tenen lletres ja denunciades per col.lectius feministes, com per exemple:
“Una vieja prostituta fue arrojada a la cuneta […] ¡Zorra Cadaver! Al instante mi polla de su boca saqué, y de un golpe seco la aparté. […] Al poco tiempo, volví a enterrarla, así nunca más podría mamarla” “Me la camelé, con ella me lo curré y luego la muy puta, me dejó en la puta mierda […] detrás de ella estaba y cuando se la fui a meter me dijo: nooo, He dejado de creer en la puta de tu Hermana”.

Aquesta situació i el fet de tocar en espais suposadament alternatius ha desencadenat una sèrie de denúncies per part de col.lectius feministes arreu l’Estat, i en alguns espais han aconseguit fins i tot aturar els concerts. La resposta d’ells i de la gent que els recolza ha sigut la burla, el menyspreu, i l’insult (feminazis malfolladas, etc), sense cap intenció de replantejar-se les seues actituds o llevar les cançons més ofensives del seu repertori.

Com a feministes no podem ignorar aquests fets i tolerar discursos que es riuen de les agressions sexuals en un entorn on encara les patim.

Per això mostrem el nostre rebuig i signem aquest comunicat els següents col.lectius, grups, persones:
- Fusa Activa Blog
- Assemblea Prenem L'Escenari
- CSOA L'Horta
- La Mandrágora
- TOFUria Radio Malva
- Enredadas Mujeres
- CSO El Nido
- Dildo
- Col·lectiva Transtorna
- Guerra Bruta
- Cnidari
- Transfemifest Esportiu València
- Mujeres Feroces: Música Viva
- RESISTO LUEGO EXISTO
- Chilabapunx Hardcore Punk Diy Collective
- Dones En Lluita Castelló
- Key & Board
- The Maquinarians
- Juventudes Libertarias
- Mage Arnal [Bye bye feminity]

Penetrazión Sorpressa, no sou benvinguts!!!
No sou punks ni transgressors, sou l’enemic!
------------------------------------------------------------------------------------

Per a adherir-se al comunicat: escriviu el nom del vostre col·lectiu/assemblea/grup/individualitat (també s'hi val!) o envieu-nos un missatge. Entre totes ho aconseguim tot!

Para adherirse al comunicado: escribir el nombre de vuestro colectivo/asamblea/grupo/individualidad (también nos vale!) en un comentario o enviarnos un mensaje. Entre todxs lo conseguimos todo! 

0 comentarios:

expressa't...