Base de dades

Des de Fusa, volem iniciar l'any amb una bona proposta. Una base de dades on apareguen els grups, artistes, Djs, del País Valencià* (actualització: hem creat noves bases de dades), en actiu, i on participen dones*.

Som conscients de la manca de referents dels que disposem al nostre entorn a dia de hui quant a dones als escenaris es tracta; també, de la manca de grups, en els que hi participen dones als nostres festivals (Festivern, Feslloch, Gandiasound festival, Festival Diània, etc). Moltes vegades ens trobem amb les 'excuses' de que si no hi han dones (als festivals), o grups formats per dones és perquè no es coneixen (altra és: no es coneixen i/o no porten a gent als concerts -> no generen diners). Probablement s'haurà d'investigar un poc si no es coneixen, tasca que no sempre es fa. A més, quasi sempre ens ressonen els mateixos noms de grup al cap, causalment formats per hòmens en el seu 90%. 

Amb això, volem aportar un granet d'arena per a que comencen a canviar les coses a casa nostra. Els grups estan classificats segons el percentatge de participació de dones vers el total del grup [100%, més del 50% >, 50%, menys del 50% <]. On s'afegeix també informació de la procedència del grup, enllaç a la pàgina web, usuari de twitter si en té, estil, bandcamp / soundcloud i la graella més important de totes, la del contacte [email i/o telèfon]. A la graella de 'més informació' podeu escriure el que considereu oportú.
La finalitat d'esta base de dades és la de tindre una forma de contacte ràpid, fàcil i còmode a l'hora de programar activitats, ja siga per a col·lectius com per a organitzacions d'altre tipus. Amb la base de dades totes podem consultar la informació, al mateix temps que és una forma de visibilitzar-nos.

Le Fay en concert
Cada grup / artista és lliure de voler participar o no de la proposta. El full de càlcul és totalment editable. Per això, si voleu participar, completeu la informació i si no voleu aparéixer, podeu esborrar les dades. D'altra banda, si no vos trobeu i voleu aparéixer, apunteu-vos. També podeu rectificar la informació si no és correcta.

Com trobem a les artistes que canten part o la totalitat del repertori en valencià? molt fàcil, són les que apareixen en color.

Esperem que vos siga interessant la proposta, i que la compartiu amb els vostres contactes i per les xarxes socials, si voleu amb el hashtag #prenemlescenari
També, si teniu alguna suggerència ens la feu arribar via mail a fusaactiva@gmail.com

Clic ací

Salut, alegria i sororitat.


para CASTELLANO copiad el texto en el traductor: https://translate.google.es/?hl=es

1 comentari:

  1. Hola xiques,

    Sóc Ainoa, cantant de Tirant lo rock. No sabeu lo feliç que em feu amb aquesta iniciativa! Genial! Amb el vostre permís, he fet la meua aportació afegint algun grup de les terres del nord del País Valencià (Dédalo i El Chamuyo) i als companys i companyes de Herba Negra, amb qui vam tenir el gust de compartir micro en Ràdio Malva.

    Moltíssimes gràcies!

    Salut i feminisme

    ResponElimina

expressa't...