Convocatòria oberta // Trobada prenem l'escenari 2017

La música ha sigut una eina emprada pels moviments socials per difondre un missatge crític i antagonista, revolucionari, enfront del pensament hegemònic de la societat. Però, què passa quan aquest missatge ignora i anul•la les necessitats i experiències de les dones, bolleres, trans i la resta d’identitats dissidents?

Les Trobades Prenem l’Escenari no són un festival de música. Són el resultat d’una sèrie d’encontres on compartir inquietuds, dubtes i critiques, però també sorgeixen de la complicitat i el desig de comprometre’s a alimentar una xarxa feminista cada vegada més gran i potent que algun dia faça possible espais on no siguen necessaris aquestos debats. Per a dur-ho a terme, partim de tres premisses bàsiques:

1. Organització assembleària i horitzontal. Totes les veus pesen per igual, no hi ha jerarquies.
2. Autogestió com a eina per a desenvolupar totes les activitats de les jornades, no sols entesa en el sentit econòmic, sinó en termes més amplis.
3. No-mixticitat de l’assemblea com a eina clau per desenvolupar les nostres capacitats.

Des d'ara i fins al 25 de Novembre (inclòs) llancem una CONVOCATÒRIA OBERTA per a recollir les propostes que voleu que formen part d'este nova Trobada. En principi, tindrà lloc al mes de Febrer a la ciutat de València i voltants.
Important, indicar: tipus d'activitat, número de persones que participen, pressupost, altres necessitats per a desenvolupar l'activitat (material, espais, etc).

Et convidem a que ens faces arribar les teues propostes i també, si és del teu interès, a formar part de l’assemblea del Prenem ’17. Escriu-nos a prenemlescenari@gmail.com


Informació sobre altres edicions:
http://fusaactiva.blogspot.com.es/search/label/Trobada%20Prenem%20l'escenari
Entre totes, tot. Salut.
Agraïm tota difusió #prenemlescenari
Assemblea Trobada Prenem l'escenari + Fusa Activa

0 comentarios:

expressa't...