#FestaPrePre Presentació Prenem


#FestaPREPRE, PREsentació de la Trobada PREnem l'escenari València 2017!!!
L'Assemblea del prenem i Fusa Activa hem organitzat esta festa per presentar-vos la programació que tenim preparada per a estes jornades. Durant la nit tindrem l'actuació de Tesa i l'ambientació musical anirà a càrrec de Làuder DJ i Cinnamon DJ.

Tot això divendres 27 de Gener 2017 a les 22hrs, al bar "No hay nada mejor que 27 amigos" del Cabanyal.


🎤ACTUACIÓ:

💜 TESA 💜 MC del grup valencià de rap El Delito, estarà presentant el seu nou disc en solitari anomenat #Altesa. Anteriorment ha publicat "Milers d'històries compartides" junt a Vent de ponent.
Ha participat a diferents esdeveniments feministes com la Vetllada musical de Fusa Activa. Sempre amb un somriure i molta força, la nostra Tesa des d'Almussafes!
https://www.youtube.com/watch?v=_nOjYYDAtns


🎧DJs:

💜 Làuder DJ 💜 DJ valenciana, membre d'Ultrabotox i Cnidari, tècnica de so de Bacora i Novus Ordo i DJ producer de Minimal Calvari [ https://www.youtube.com/watch?v=4xp0G5hsO9I ]. A més, fundadora del projecte musical i feminista Fusa Activa, organitzadora de les trobades “Prenem l’escenari” i tia canyera i contundent on les haja. Ens amenitzarà part de la nit amb sessions de moltíssima música feta per dones i moltes més coses bailongues.
Qui millor per compartir aquesta nit?

💜 CINNAMON DJ 💜 Vinculada a la nit valenciana des de fa molts anys, ha punxat a nombrosos esdeveniments musicals a Madrid, Barcelona, Teruel, Zaragoza... i a espais d'oci de la ciutat de València com La3, Piccadilly, Xtra Lrge XL, PlayClub, Piccadilly, Nylon,Wah-Wah, Matisse, Rockcity... . És també promotora y DJ del col·lectiu "Takones Rumberos Social Club ". Les seues sessions es basen en intentar connectar amb el públic “a través d’un fil invisible en cada cançó”. En ella trobarem eclecticisme, i a través d’ella viatjarem per on ens guie. És un plaer tindre-la amb nosaltres. Benvinguda! 😎

*Hi haurà rifa a 1e per a finançar les jornades, gràcies pel suport! 💪

0 comentarios:

expressa't...