RIFA Prenem

POST ESCRIT PER L'ASSEMBLEA PRENEM L'ESCENARI + FUSA ACTIVA
Per a finançar la Trobada Prenem l'escenari farem diferents sortejos, el dia de la Festa de presentació (divendres 27 de Gener al bar "No hay nada mejor que 27 amigos", Cabanyal) sortejarem el primer pack. Ací vos presentem els PACKS que hem elaborat en funció de les donacions que ens han fet les nostres col·laboradores i col·laboradors: Mafalda, Llibreria La Rossa, Espai gastronòmic La Mandrágora, Candela Roots. Estem molt agraïdes! Gràcies per sumar i unir forces.


PACKs de la Rifa: 
Pack 1. Samarreta TRO + Agenda de la Dona + Pegatines i xapetes [sorteig 27 de gener]

Samarreta TROSamarreta de TRO "La música com a eina". Des de la nostra assemblea volem col·laborar amb altres projectes que vinculen la música amb la lluita social, i este és el cas del projecte TRO. Una caixa de resistència a través de 'merchandising' de samarretes, que les podeu comprar als stands de diferents grups que s'han sumat i d'altres que es van sumant al projecte. Per la nostra part sortejarem una samarreta de TRO amb el logo de "Qui caça a qui caça?" i també tindreu disponibles als nostres stands samarretes per a que pugueu col·laborar amb la iniciativa. Consulteu les seues bases a este arxiu: https://drive.google.com/file/d/0B-ZdXFDs8QTtZUhmckdlWlpUVEU/view 

Agenda de la dona


La llibreria d'autores La Rossa recolza i col·labora amb l'autogestió de la Trobada amb la donació d'esta agenda.
L'agenda de la dona: un grup de dones voluntàries s’organitzen per il·lustrar, escollir textos i donar forma a esta agenda, que ha esdevingut un clàssic en l’àmbit del feminisme i la solidaritat. En aquesta edició (2017), els beneficis obtinguts per la seva venda es destinaran a l’organització 'Growing the game for girls' d'Uganda, que treballa per l’apoderament a través de l’esport de dones joves en situació d’exclusió.

Disponible en La Rossa:
🐞 Enrique Navarro, 26
#Benimaclet - Valencia -
@librerialarossa
688 92 75 73 🐞
 

Xapetes de la il.lustració de la Trobada 

 

 

 

 

 


IL.LUSTRACIÓ PER Mö ilustración y serigrafía, SARA. Artista valenciana que basa els seus dissenys en feminismes i l'antiespecisme. I a més organitza trobades com el PRIMA FEST
Pack 2. Samarreta de Candela Roots + Agenda Antiespecista + CD Mafalda [sorteig 4 de febrer]

Samarreta Candela RootsLes nostres companyes de Candela Roots es sumen com a col.laboradores de la Trobada amb la donació d'una samarreta de la banda. Entre totes sumem forces per a tirar endavant este projecte col.lectiu, obert i per a totes. Candela Roots, actualment estan presentant la seua gira Humanité, i a més, incorporen músiques a la plantilla, una banda mixta i compromesa de la nostra escena.

Agenda antiespecistaagenda antiespecista de la editorial Ochodoscuatro Ediciones.
ochodoscuatroediciones.org

 

 CD de Mafalda

Mafalda Grupo se sumen com a col·laboradors de la Trobada Prenem l'escenari VLC, amb la donació d'un CD del seu últim disc "La última vez que te escucho". Banda sempre compromesa amb causes socials que a més, tracta el tema de gènere en les seues lletres [com la cançó En guerra] i fa una crítica de la manca de grups [on hi participen dones] programats als festivals. En moltes ocasions, Vera i Bárbara solen ser les úniques dones de tot el festival. També van fer un tipus de 'merchandising' on els beneficis anaven destinats a assemblees i projectes antipatriarcals.

Pack 3. Sopar per a 2 a la Mandra [sorteig 4 de març]


Sopar per a dos persones a l'espai gastronòmic vegà La Mandrágora, donació superexquisita i suculenta que ens arriba per part de l'associació gastronòmica vegana més antiga de ciutat vella, La Mandrágora a.k.a. La Mandra.
Veganisme i feminisme, lluites germanes!
Recolzem els espais vegans 🐑

Calle Mare Vella 15
Valencia
@asociacion.la.mandragora
reserves: 685 77 19 91


***** ****
GRÀCIES PEL SUPORT COMPANYES 💪
sororitat i rebel·lia 💜

0 comentarios:

expressa't...